sol och röda läppar








red lipstick


chris medina - what are words


veckans hunk

är nån random jag har snackat med förr, satt och fixade bland alla mina bilder och hitta han :) såå aah hehe :D


ibland måste man få va lite busig


fast ibland orkar man helt enkelt inte och laddar upp en jätte gammal bild sen 07.

-

54 + 49 = Så jävla awesome!

mcr <3



förlåt, jag va tvungen.

Så jävla bäst!

dsc01283 (MMS)

Så jävla bäst!


IDAG!

IDAG SMÄLLER DET! MY CHEMICAL ROMANCE PÅ HOVET, (eller ja, det är flyttat till annexet kom jag på!) MEEEEN IDAAAAAAAAAAAG JAG HAR VÄNTAT SEN 07 FÖR ATT FÅ SE DOM! ÖVERLYCKLIG CHEY! AJA NU SKA JAG ÄTA SEN DRA OCH KÖA! UPPTADERAR MERA SEN!

förlåt.

jag har gjort fel, jag ångrar att jag gjorde så. nåt är fel på mig, varför tar jag inte hand om folk bättre, tänker bara på mig själv. jag fattar inte hur jag kunde va så dum och släppa dig, jag sa att jag aldrig skulle göra om det men ändå gör jag det. vill säga förlåt och ta tillbaka dig men jag vågar inte. känns så fel att gå tillbaka när man vet att man gjort fel, gjort nåt man lova att man inte skulle. jag önska jag hade modet till att ta upp telefonen och ringa och säga förlåt men det har jag inte, så jag skriver det här och hoppas du läser det här. du va mitt allt, eller ja, du ÄR mitt allt. utan dig känner jag mig inte hel. som du skrev "hon hittade en finare ballong" det gjorde jag på ett sätt, han fyller ut de hål du inte kunde. men jag behöver ändå dig, och jag fattar inte varför jag är så dum och släpper tag om dig. jag är feg, rädd och nu är jag ensam. Jag behöver dig, jag har han men behöver ändå dig. vem ska jag prata med när jag är har problem.  Jag har så mycket att berätta men jag vågar inte. vill berätta den största nyhet jag har men jag vet vad du kommer säga. och det är inte det jag vill höra från dig. jag vill ha tillbaka min bästavän men jag tror jag inte kommer få det.
vill bara säga jag älskar dig hö-hö

lycklig chey

mimi goes lycklig chey.

snart såå

sitter nu och ska snart fixa mig, har just ätit frukost och lyssnar på mcr, asså minnen! snart så får jag se dom live på hovet oxå! SJUKT! omg. längtar som en jävla knarkare! måste dock fixa mig nu för det tar ju en timme att komma till skolan :O

denna veckans hunk är..

.. Joakim Gagnefalk 20 år från skoghall, dock tror jag har har en liten flikka på g. men ändå.

5/3-11 ♥

M ♥ R

:D

Min älskling kommer hem innom en halvtimme! sjukt lycklig är jag just nu! ♥

imorrn imorrn imorrn

imorrn kommer min baby hem! längtar ihjäl mig snart!


RSS 2.0