stress,stress,stress

Stressar som fan nu, har nationella i svenska imorrn, och det är tal, det jag fruktar mest! ojojoj hur kommer det här gå, är inte ens klar med själva talet och jag är redan massa nervös. aja nu måste jag fortsätta jobba med mitt tal så jag slänger in en låt jag tycker om juuuuust nu.   Daniel Norberg – Don't Look Back In Anger <3

Tandbleknings tävling!

Förlåt för jag inte har bloggat men har verkligen inte haft lust och vart lite nere nu men känner att det är dax nu att blogga. Har inte gjort ett piss idag eftersom jag har vart ledig och nu sitter jag här mitt i natten med inget att göra och kollar runt på olika bloggar och hittade Laila's blogg som även har en tävling på G! så jag tänkte joina den!
Motivering varför jag vill vinna är för att för något år sen hade jag tandställning och dessutom så rökte jag så det gjorde tänderna ännu gulare och jag tar studenten iår och vill gärna le på mitt foto för redan som liten har jag haft komplex för mitt smile men inte direkt brytt mig på bilder men innerst inne känner jag mig skit ful! så det skulle vara skit kul att vinna!
Produkten jag vill ha är Startpaket 22% Regular Mint XXL
Ni kan även köpa era egna startpaket här @ BeConfident!

Peace!

f-u-c-k-i-ng-s-l-e-e-p-y-!

Omg, har typ halvt somnat 3 ggr så jag hoppa in i duschen och tog en lång dusch, somna nästan där oxå.
Aja, nu ska jag gå och äta en macka och sen dricka lite te, ska vl lägga mig om en timme typ.
Peace!

shopping

Va just i kista med mamma, Johan, Kevin och Lilly. Köpte nya skor och ska beställa en jacka från hm snart för den inte finns i affär :S Iaf slänger upp en bild på dagen outfit, skorna och jackan jag ska köpa :)
Leggins-Cubus, Skjorta-Indiska, Skärp-Lindex (alla är jätte gamla typ)




Skorna är från Skopunkten och kostar 299:-

Jackan från Hm 499:-


Sorry för dom crapiga bilderna men pallade inte hålla på med sladdar och sånt till kameran.


Hemma nu

Nu är jag hemma efter att ha vart i skolan, sorry att jag inte blogga tidigare med fick lite stressigt eftersom jag vaknade när min lektion hade börjat så jag rusha till skolan på en kvart :) Jag är fan grym!
Aja har inte sovit ett piss inatt så är jätte trött så jag vet inte om jag kommer träna, men nu ska jag glo tv!
Peace!

sleepytime

Ska snart gå och lägga mig, fyfan va skönt det kommer att bli eftersom jag har så ont i ryggen :(
Kollade ju på U&B och det va på tiden att Jerry åkte, han gör inget i huset och han säger inget heller, men ärligt talat tycker jag att Paulina skulle ha åkt, bara för att jag inte gillar henne.
Pratade just med min pojke i telefon och han mår jätte dåligt, han ligger och skakar i sängen. Inte kul att höra eftersom man inte kan åka dit och ta hand om honom. Men kanske åker dit senare i veckan eller nåt, beroende på när han vill träffa mig igen (har lite dåliga tider just nu) I miss him, men men sånt får man leva med.
Känner mig stressad just nu pga nationella i svenska, hatar att prata inför folk och suger på att skriva berättelser för jag har nada fantasi.
Neej men nu ska jag ta och fixa mig för sängen kanske bloggar om jag inte kan sova.
Peace!


Bild på mig och pojkvännen min i sommras.

ung och bortskämd

Är det bara jag som har fastnat för ung och bortskämd? Sitter och kollar på det just nu.
Bästa med programmet är ju Tim-Joel och Lorenzo ;) älskar dom :D
Paulina och Karolina är ju bajs, död åt dom!

Haha, syrran testar rosies kläder ;)

dsc01033 (MMS)

Haha, syrran testar rosies kläder ;)


vill ha just nu


God morgon!

Morsning, nu e jag uppe efter en kort natts sömn. Nu ska jag upp och "fixa" mig inför skolan och skriva prov sen blire hem igen och sova/träna. Aja nu ska jag äta frulle!
Peace!

mobilblogg

Jag testar mobilblogga och ser om det funkar :)


RSS 2.0